Sztárok

Sebestyén Balázs megrázó őszinteséggel vallott édesapjához fűződő viszonyáról: "Kimaradt 30 év, ennyi idő után nehéz felvenni a szálakat"

A műsorvezető 7-8 éves volt, amikor szülei úgy döntöttek, hogy elválnak. Három évtizedig nem is találkozott az édesapjával, majd meghívta magához a férfit, ahol sor került köztük egy kibékülő beszélgetésre is.

Édesapja kilépett a családjukból

Sebestyén Balázs Hajdú Péter Frizbi TV című YouTube-csatornáján felelevenítette keserű családi múltját: a közkedvelt műsorvezető elmesélte, hogy 7-8 éves volt, amikor végig kellett néznie szülei válását. A szomorú esemény, ami sok gyermek életében komoly törést okoz, elmondása szerint őt nem érintette annyira érzékenyen, hiszen még túlságosan fiatal volt ahhoz, hogy mélyebben megértse, pontosan mi is zajlik körülötte. Sebestyén Balázs Hajdú Péternek azt is elárulta, hogy egyáltalán nem neheztelt a szüleire a döntésük miatt. Az édesapját sem hibáztatta azért, amiért annyi évtizeddel ezelőtt úgy határozott, kilép a családjukból.

"Ez az ő élete, az ő döntése, az ő élethelyzete volt. Nagyon sok felnőtt cipeli a szülei <<csomagját>>, ami aztán befolyásolja a párkapcsolatát, és hogy milyen minőségű élete lesz. Ezeket szépen lassan a helyére kell tenni, és nem lehet másképp, mint hogy vagy elmondod neki, vagy feloldozod, vagy megérted, hogy a szülői döntések nem is rólad szóltak. Minden szülő azt adja egy élethelyzetben, amit tud. Ha annyit tudott, akkor nyilván annyit tud. Nem igazán gondolom, hogy hibás. Minden, amit ebből megtanulsz, azt később az előnyödre tudod fordítani" - mutatott rá Sebestyén Balázs, aki a Frizbi TV műsorában azt is elmondta, hogy 30 év szünet után újra felvette a kapcsolatot az édesapjával.

Kíváncsi vagy, hogyan melegítette fel kapcsolatát ennyi év után apa és fia? Galériánkból kiderül a válasz!

"Bennem ez már lecsengett dolog. Nem szabad a szülők semelyik hibáját hátizsákként cipelni. Nekünk volt egy kibékülő beszélgetésünk, meghívtam magamhoz, tudott találkozni az unokáival. Hogy aztán ez a kapcsolat nem tudott igazán szorossá válni, ennek az az oka, hogy kimaradt harminc év... Voltak próbálkozások mindkettőnk részéről, csak ennyi idő után nehezen veszi fel az ember a szálakat" - avatta be a nézőket apjához fűződő kapcsolata titkaiba Sebestyén Balázs.
Kattints a további képekért!

Az RTL híradósa nem szokott együtt szerepelni gyermekeivel a nyilvánosságban, most viszont elérkezettnek látta az időt, hogy büszkén megmutassa a közönségnek szikrázóan okos, tehetséges csemetéit.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.