Schobert Norbi nagy műtét előtt áll, 30 évet várt erre

Eddig nem nagyon beszélt erről.

Gerincműtét

29 év, több mint 11 ezer óra, 20 film, 500 TV torna - Schobert Norbi pályafutása bizony óriási számokban is mérhető, és akkor még nem említettük azt a rengeteg embert, akinek karrierje alatt segített életmódot váltani. Az ország legismertebb fitneszguruja Rubint Rékával együtt hosszú időn át nemcsak arra koncentrált, hogy a fogyni vágyók kedvére tegyen, hanem hogy sokaknak visszaadja a hitét abban, semmi nem lehetetlen, ha igazán kitartóak vagyunk. Nem túlzás kijelenteni, hogy hazánkban számtalan nő és férfi köszönheti neki is az egészségét, és bár valóban motiváló erőként hat a mai napig, a sztárapuka maga komoly problémákkal küzd. Jelenleg egy gerincműtét előtt áll, amire 30 évet várt.

"1989-ben egy triatlonversenyen hatalmas jégeső volt, én pedig a biciklivel megcsúsztam, majd egy járdaszegélynek csapódtam. Akkor eltört a gerincem, két csavarral rögzítették a csigolyáimat. Egy csapásra véget ért versenysportolói pályafutásom. Az orvosok akkor az aerobikot javasolták rekreációként, amit annyira megszerettem, hogy az egész életem erre tettem fel, és ez alapozta meg a mostani cégem, ami mára birodalommá nőtte ki magát" - mesélte a Blikknek.

Norbi elárulta, évek óta fájdalomcsillapítókkal éli mindennapjait, és kemény küzdelem áll mögötte. "Folyamatosan fájdalomcsillapítókat kellett szednem, az elmúlt években már napi kettőt. Ingerlékeny voltam, és tudom, hogy sokakat megbántottam. Az orvosok azt mondják, akiket állandó fájdalom kínoz, gyakran a környezetükben lévőket bántják meg. Sajnos, velem is ez történt" - magyarázta.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!