Schobert Lara szakításról vallott: két év után bomlott fel a kapcsolata a barátjával

Rubint Réka és Schobert Norbi legidősebb gyermeke, Lara magánélete nem alakult túl fényesen az elmúlt időszakban: két év után szakítottak a barátjával, ami nagyon megviselte a fiatal influencert.

Zátonyra futott a párkacsolata

Schobert Lara már kész hölgy: a magyar fitneszházaspár lánya idén októberben töltötte be a 18. életévét, szülei pedig nagyon büszkék rá. Lara tudatosan építi a karrierjét és az iskola mellett influencerként keresi a kenyerét: mostanra több mint 180 ezer fős rajongótábor kíváncsi a mindennapjaira, több neves márkával dolgozik együtt, modellkedik, sőt, a nyáron még a családi vakációzást is kihagyta, mert inkább a szülei pékségében dolgozott. Tavaly arra is lehetősége nyílt, hogy egy addig ismeretlen oldaláról mutassa meg magát: őt rejtette az Álarcos énekes első évadának Fagyi jelmeze, és elég sokáig versenyben maradt, ugyanis nyolcadikként leplezték le. Ráadásul a rejtőzködés is kiválóan ment neki, hiszen mindenkinek leesett az álla, amikor lehúzta magáról a maszkot: senki sem sejtette, hogy Larát a különleges adottságai mellett gyönyörű énekhanggal is megáldotta a sors. Sajnos azonban a magánéleti kudarcok Larát sem kímélik: a fiatal lány nemrég lezárt egy komoly kapcsolatot, de szerencsére nincs egyedül, ugyanis a családja mindenben támogatja őt. Részletek a galériánkban!

Irigylésre méltóan összetartó a Schobert család, a két idősebb gyermekük, Lara és Norbika pedig nagyon jó testvérek: a fiatalok a Palikék Világa by Manna csatornán avatták be magánéletük részleteibe Palik Lászlót. Norbi és Lara szüleikhez és egymáshoz fűződő viszonyukról is meséltek, emellett azt is elárulták, hogy nem mindig voltak jó testvérek, régebben sokat civakodtak, egy ideje azonban nagyon jó a viszonyuk, és mindenben számíthatnak a másikra.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Instagram

Oldalak