Ezt a 4 szót Sarolta ki sem ejtheti a száján: a hercegnő számára tilos a használatuk a nyilvánosság előtt

A királyi protokoll bizony még egyes szavak kiejtését is megtiltja a család tagjainak, bármilyen bizarrnak is tűnik ez.

Íratlan szabályok

Vannak olyan szavak, melyeket a brit királyi család tagjaitól soha nem fogunk hallani, bármilyen furcsa is ez. Sarolta sem fogja tehát használni ezeket a szavakat akkor, ha esetleg szó váltana a família rajongóival, mivel a kis hercegnő is pontosan tisztában van azzal, hogy bizonyos szabályok és előírások rá is épp úgy vonatkoznak, mint trónörökös testvérére, Györgyre. De vajon milyen szavakról és kifejezésekről van szó? Galériánkban olvashatod az érdekességeket!

A királyi családnak tehát megvannak a maga nyelvi furcsaságai, legalábbis Kate Fox szociálantropológus szerint, aki úgy véli, bizonyos szavakat jobb elkerülni, ha abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy épp Károlyhoz, Kamillához, Vilmoshoz vagy Katalinhoz beszélünk.
Kattints a további képekért!

A királyi család egykori séfjei, Darren McGrady hosszú évekig szolgált a palotában, korábban pedig elárulta, milyen fogásokat fogyasztottak gyerekként Diana fiai, Vilmos és Harry.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...