Exkluzív fotók! Közös bulin ünnepelt Rogán Cecília és Sarka Kata gyermeke

Dani és Noncsi tíz éve barátok.

Sorsszerű

2009. február 15. Ez az a nap, ami mindkettejük életét alaposan megváltoztatta: Sarka Kata és Rogán Cecília is anya lett – írja a twn.hu. Ők ketten már akkor is jó kapcsolatot ápoltak egymással, de természetesen akkor még talán egyikőjük sem gondolta, hogy néhány évvel később nemcsak a barátságuk, hanem közös vállalkozásaik is összekötik majd őket. No és az a bizonyos február 15., amikor Dani és Noncsi is világra jött. „Egy napon születtek, nagyon jó barátok, mellesleg a legjobb barátnőm fia. Kell ennél tökéletesebb kombináció?” – tette fel a költői kérdést néhány napja a közösségi oldalán Dani és Noncsi szülinapi képe alatt.

Oldalak

Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.