Sztárok

Sarah Jessica Parkert ritkán látott gyerekei is elkísérték a premierre – A nagyfia már kész férfi!

A legtöbben Carrie Bradshawként ismerik, de három embernek ő az egyik legfontosabb személy az életében, az édesanyjuk. Sarah Jessica Parker nemrégiben a férjével közös Broadway-darabban debütált, a bemutatóra pedig a házaspár három gyermeke is elkísérte őket.

Sarah Jessica Parker gyerekei

Nemrég érkezett a jó hír, miszerint az HBO Max második évadot készít a Szex és New York kultsorozat folytatásaként elkészült És egyszer csakból, ami azt jelenti: még egy ideig biztosan nem kell elbúcsúznunk Carrie-től, Mirandától és Charlotte-tól. A főszerepet játszó Sarah Jessica Parker a sorozatnak köszönhetően tett szert hírnévre világszerte, de kevesen tudják, hogy a karrierje valójában a színpadon kezdődött, és filmes pályafutása alatt is rendszeresen vállalt szerepeket a Broadwayen.

Ez most sincs másképp: a joy.hu kiszúrta, hogy SJP legutóbb a Plaza Suite című darabban tűnt fel a férje, Matthew Broderick oldalán, akivel 1997 óta élnek házasságban. Első gyermekük, James 2002 októberében született meg. A színésznő legnagyobb sajnálatára nem tudott másodjára is teherbe esni, így ikerlányaik béranya segítségével jöttek a világra 2009 nyarán, így Marion és Tabitha idén júniusban már 13. születésnapjukat ünnepelhetik majd.

Ritka alkalom, hogy az 57 éves színésznő nyilvánosan mutatkozna a gyerekeivel, a család azonban most kivételt tett, és együtt jelent meg a vörös szőnyegen. Mindannyiunk meglepetésére James már kész férfi, húgai pedig igazán bájos kiskamaszok.

A képekért lapozd fel a galériánkat!

Miből lesz a cserebogár? Sarah Jessica Parker anno a címszereplő Annie-t játszotta az egyik leghíresebb Broadway-musicalben.
Kattints a további képekért!

Befejezi pályáját a nyolcvanas és kilencvenes évek Hollywoodjának egyik legnagyobb férfisztárja. Bruce Willis afáziával küzd, s a súlyos nyelvi zavar miatt int búcsút a színészetnek.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egy újabb szomorú történet, amin az internetezők a könnyeiket hullajtják.
Sztárok
Az Oscar-, Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-díjas Shirley MacLaine lassan a kilencvenedik életévéhez közelít, fiatalos lendülete azonban ma is a régi.
Fashion&Beauty
Ez az olaj egy igen sokoldalú összetevő. Az aromaterápiás és ételízesítő képességein túl a hajunkra nézve is rengeteg előnye van.