Sztárok

Sarah Jessica Parker nem öregszik - 55 évesen is olyan fürdőruhában, mint egy tini

A Szex és New York sztárjának hibátlan alakjától még kolléganői is elámulnak.

Nem hiába imádjuk

Sarah Jessica Parker utánozhatatlan kisugárzása és megjelenése miatt korunk egyik ikonikus alakja, A Szex és New York című sorozatban szerettette meg magát a közönséggel; több évadon keresztül csodálhattuk Carrie Bradshaw-ként mesés cipőgyűjteményét és kifogástalan külsejét. A szerep azért is állt neki különösen jól, mert a valódi életben is egy inspiráló, csinos nő. Rajongói folyamatosan találgatják, vajon mitől lehet ilyen ragyogó formában kedvencük. Az 55 éves sztár nem titkolja, hogy semmiféle őrült diétát nem követ, mindemellett az édesszájú színésznő elárulta azt is, hogy bomba formáját a jógának és a minimális mennyiségű mozgásnak köszönheti.

Cikkünk még nem ért véget, lapozz!

Fotó: 123RF

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az elmúlt hónapokban tanúi lehettünk a Barbiecore felemelkedésének és az Y2K reneszánszának, valamint az iskoláslánynak való öltözködés és a ringató balettcore hirtelen felfutásának.
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.