Salma Hayek bevállalta: nem takargatja magát többé az 55 éves színésznő, közeli, smink nélküli fotón mutatta meg valódi arcát

Salma Hayek smink nélküli fotójáért rajong most az egész internet, ami nem csoda, hiszen a színésznő brutálszexi 55 évesen is, mindenféle kozmetikai beavatkozás vagy retusálás nélkül.

Egy sztár, aki büszkén vállalja korát

55 évesen az emberek többsége – főleg a nők – már azon aggódnak, hogy az idő múlása bizony árnyékot vet arcukra: hiányolják régi, makulátlan külsejüket, ráncoktól mentes arcukat, ezért mindent megtesznek azért, hogy enyhítsék a nyomokat, amelyeket az idő vasfoga hagyott rajtuk. A sztárok ezt gyakran botoxszal próbálják orvosolni vagy egyéb kozmetikai, esetleg plasztikai beavatkozásokkal, míg a közemberek többsége csak a különböző kenceficéket engedheti meg magának, legyen szó sminkről vagy éppen krémekről. Nos, vannak azonban olyanok is, akiket az öregedés korántsem rémiszt meg, így büszkén vállalják természetes arcukat még akkor is, ha az már talán nem a régi fényében ragyog – Salma Hayek is ezen emberek közé tartozik. A színésznő többször is posztolt már 20 millió követővel rendelkező Instagram-oldalára olyan fényképet, amelyen sem sminknek, sem pedig retusálásnak nyoma sincs, követői pedig általában pont ezekért a bejegyzésekért vesznek meg. A rajongók imádják, hogy Salma nem fél megmutatni magát, ennek köszönhető az is, hogy legfrissebb fotója alá özönlenek a bókok és a dicsérő szavak, de persze a lájkok is. Galériánkban mutatjuk!

Talán valahogy mindenki így emlékszik a mexikói-amerikai színésznőre, Salma Hayekre, aki pályafutását a Teresa című telenovellával kezdte, majd olyan nagysikerű hollywoodi produkciókban szerepelt, mint a Desperado, az Alkonyattól pirkadatig vagy éppen a Vadiúj vadnyugat.
Kattints a további képekért!

A róla készült legutóbbi lesifotók tanúsága szerint nincs túl jó passzban szakítása után Jason Momoa. Az amúgy is torzonborz külsejéről ismert színész az utóbbi időben láthatóan elengedte kicsit magát, pedig könnyen Hollywood legkapósabb szingli pasija lehetne, ha kicsit összekapná magát.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak