Mi történt Rubint Rellával? Teljesen feldagadt az arca, a látvány az orvosait is sokkolta

Rubint Rella most megmutatta egy másik arcát, amit ezelőtt soha nem láthattunk a közösségi oldalán. Rá sem lehet ismerni a csinos edzőre a meghökkentő felvételen.

„Háromszor akkorára dagadt az arcom”

Ezzel a címmel töltött fel videót a YouTube-oldalára Rubint Rella, aki bár általában igyekszik a legelőnyösebb oldalát mutatni a közösségi oldalain, most megmutatta a csúnya igazságot is, mégpedig azt, hogy milyen hatással volt az arcára egy fogorvosi beavatkozás. Az élménybeszámolóban elmondta, hogy már két éve halogatta a bölcsességfoga kihúzását, mert nagyon félt tőle, de szükség volt a procedúrára, mert rossz irányba nőtt a foga, ami összetolta az alsó fogsorát.

Az edző a videóban elmondja, hogy maga a foghúzás gyorsan megtörtént, nem is érzett belőle semmit, teljesen fájdalommentes volt. Ami azonban utána következett arra sem ő, sem a fogorvosok nem számítottak. Rubint Réka bájos unokahúga mutat egy felvételt, amin több szögből is látható, hogy mennyire feldagadt az arca a bal oldala, és azt is elárulta, hogy ettől a látványtól még a fogorvosa is elképedt, annyira meglepődött. Szerencsére a duzzanat pár nappal a beavatkozás után lement, és a fájdalom is csillapodott.

A személyi edző hangsúlyozta, ez csak az ő története, és ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy mindenki más is hasonlóképpen jár. Rella azt tanácsolta mindenkinek, hogy ne halogassák a végtelenségig, ha valami miatt fogorvoshoz kell menni.

A teljes videót itt tudod megtekinteni:

A 34 éves fotómodell a közösségi médiában osztotta meg szülése meglepő történetét.

Leadfotó: instagram.com/rellarubint

Oldalak