Ő most a legszexibb olimpikon, de ennek egyáltalán nem örül

A világ legszexibb sportolójának választották a 22 éves német futót, de Alica Schmidt egyáltalán nem érti a felhajtást, és utálja a rá aggatott címet.

A legszexibb sportolónő

Pár hónapja még úgy tűnt, a csodaszép futónő, Alica Schmidt lemarad a tokiói olimpiáról, de a hónap elején mégis bejelentette, hogy valóra válik gyermekkori álma: ott lesz az olimpián. A németek 22 éves atlétája korosztályos Eb-ken volt eddig dobogós, most pedig 4×400 méteres váltófutásban képviseli hazáját az ötkarikás játékokon. Az utóbbi időszakban óriási népszerűségre tett szert a közösségi médiában, miután néhány éve egy ausztrál magazin a világ legszexibb sportolónőjének választotta.

Alica gyakran elkápráztatja kétmillió Instagram-követőjét a fotóival, de egyáltalán nem tetszik neki, hogy a külseje miatt ismerik a nevét, hiszen – mint minden sportoló – az eredményeivel szeretne népszerűségre és tiszteletre szert tenni. A ráaggatott címtől legszívesebben megszabadulna, mivel, mint mondja, számára a sport az első. „Ezernyi lány van az Instagramon, akik nagyon jól néznek ki, és mégsincs ennyi követőjük” – nyilatkozta egyszer. A Mirror cikke szerint Schmidtnek még a Playboy is ajánlatot tett, de ő természetesen visszautasította a lapban való meztelenkedés lehetőségét.

Galériánkban megmutatjuk Alica legjobb fotóit!

Alica Schmidtet 2017-ben választotta a világ legszexibb atlétájának az ausztrál Busted Coverage magazin.
Kattints a további képekért!

Magyar olimpikonjainkat látva ismét bebizonyosodott, hogy bizony megéri minden nap foglalkozni testünkkel - vigyázat, érkeznek a legforróbb bikinis és félmeztelen képek a legszexibb sportolókról, akik idén hazánkat képviselik az ötkarikás játékokon.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak