Sztárok

Rubint Réka: "Legyenek szívesek minket egy urnában összekeverni"

Rubint Réka volt a Palikék Világa by Manna - Három Igazság rendhagyó adásának a vendége. Rékának a családja korábbi műsorokban elmondott igazságaira kellett reagálnia, amit nagyon őszintén, sokszor sírással küszködve tett meg.

Furcsa rendelkezés

Schobert Norbi korábban azt nyilatkozta Palik Lászlónak, hogy ő és Réka nem tudnának egymás nélkül élni. Réka elmondta, hogy már rendelkeztek is arról, mi történjen velük haláluk után. „Megbeszéltük, és kértük a gyerekeinket, hogy ha egyszer oda kerül a sor – 100 éves korunk környékén –, hogy el kell búcsúzni tőlünk, akkor legyenek szívesek minket egy urnában összekeverni. Merthogy mi úgy is alszunk, mint egy fonott kalács, minket ha valaki megnézne, ahogy éjszaka alszunk, azt mondaná, hogy ezek jó, hogy nem fojtják meg egymást. Mi tényleg így élünk, és a tornácos erdei rönkházról annyit, hogy úgy tudom elképzelni, hogy a legnagyobb a konyha és a nappali, ahonnan rá lehet látni a tornácra, ahol Norbi szivarozik, ott van a lábánál a Hachi. Aztán majd jönnek az unokáim. Remélem, minden gyerekünknek lesz két gyereke, akkor hat unokám lenne, de lehet kilenc is...” – mesélte Réka, aki családjuk korábban megélt tragédiáról is őszintén vallott a műsorban. Visszaemlékezett arra is, hogyan élték meg gyermekei és ő maga a legnehezebb időszakokat.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...