Sztárok

Ő volt a Forrest Gump szépséges Jennyje: ennyi változott közel 30 év alatt a színésznő, aki ma már 56 éves – fotók

Robin Wright 28 éves volt, amikor eljátszotta Jenny Curran szerepét a nagysikerű Forrest Gump című filmben. A szőke színésznő elképesztő karriert futott be, szépségéből pedig az elmúlt évtizedek alatt sem veszített semmit.

Emlékszel rá?

1994-ben debütált minden idők egyik legjobb és legsikeresebb filmje, a Forrest Gump, amely a címadó karakter rögös, izgalmakban gazdag és tanulságos életútját követi nyomon – az alkotás világszerte óriási bevételt szerzett a mozipénztárakban, népszerűsége továbbra is töretlen, ráadásul mind a mai napig bármilyen korosztályt a képernyő elé szegez. A főszerepet alakító Tom Hanks játékát Oscar-díjjal is kitüntették, de a kritikusok elismerő szavakkal illették a színész filmbeli szerelmét, Jenny Curran karakterét megszemélyesítő Robin Wright-ot is, aki kollégájához hasonlóan sikeres karriert futott be, igaz, ő inkább a sorozatok világában találta meg a számításait. Galériánkban megmutatjuk, hogyan néz ki napjainkban az immáron 56 éves színésznő:

Robin Wright már egészen fiatalon érdeklődni kezdett a színészet iránt: első ismertebb szerepét az NBC Daytime Santa Barbara című szappanoperájában kapta, melyben 1984 és 1988 között Kelly Capwellt karakterét alakította.
Kattints a további képekért!

A Két pasi – meg egy kicsi című sorozat egykori gyereksztárja, a Jake-et alakító Angus T. Jones egyáltalán nem hasonlít egykori önmagára.

Leadfotó: Paramount/Getty Images
Forrás: hollywoodreporter.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...