Sztárok

Ezen az egy dolgon múlott Robin Williams élete: a színész még mindig élne, ha nem veszít el egy hozzá közel álló személyt

A 76 éves színésznő, Glenn Close úgy véli, a legendás komikus még mindig életben lenne, és nem vetett volna véget saját kezével az életének, ha pár évvel korábban nem halt volna meg egy hozzá nagyon közel álló személy.

Mi lett volna, ha...

2014 augusztusában mindenkit hidegzuhanyként ért a hír, miszerint minden idők egyik legkedveltebb komikusa, az Oscar- és Golden Globe-díjas színész, Robin Williams elhunyt. A filmcsillagot kaliforniai otthonában találta holtan személyi asszisztense, nemsokkal később pedig kiderült, hogy Williams öngyilkos lett, és egy övre akasztotta fel magát. A humorista élete és lelkiállapota azonban halála előtt már régóta nem volt az igazi: depresszióval kezelték őt, de alkohol- és drogproblémái is voltak, valamint anyagilag is nehéz helyzetbe került, továbbá felesége szerint a színész korai stádiumban lévő Parkinson-kórral is küzdött. De vajon tényleg csak ezek vezettek a borzalmas és visszafordíthatatlan döntéshez? Nos, Glenn Close szerint egy valaki talán meg tudta volna akadályozni azt, hogy Hollywood kedvence véget vessen az életének...

Nemrégiben mutatták be a Sundance Filmfesztiválon a "Super/Man: The Christopher Reeve Story" című filmet, amely a 20 évvel ezelőtt elhunyt színész, Christopher Reeve életét dolgozta fel. A filmben a szuperhősfilmek sztárjának barátai is megszólaltak, köztük Glenn Close is.
Kattints a további képekért!

Bár Nicole Kidman 2003-ban már bezsebelte első Oscar-díját, egy kendőzetlen interjú során elárulta, magánéleti problémái miatt igencsak padlóra került akkoriban.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...