Rihanna legújabb klipje

Robyn Rihanna Fenty, ismertebb nevén Rihanna egy újabb videót készített a rajongók örömére. A You Da One-hoz készült klipet azoknak ajánljuk, akik szeretik a fülbemászó dallamokat.

A előző héten ért végett a RiRi becenévre is hallgató énekesnő Loud elnevezésű turnéja, de a fiatal csillagnak ezzel idén még a munka ezzel nem ért véget idén  számára.

A Talk That Talk című albumának dalai közül, most a You Da One került megfilmesítésre. A 23 éves barbadosi énekesnő legújabb klipjében szőke parókákat visel, s a videó képi világa egyfajta tisztelgést fejez ki Stanley Kubrick 1971-es filmje, a Clockwork Orange iránt. A reggae és dancehall keverékéből felépülő dalt a kritikusok pozitívan fogadták, s először 2011. november. 11-én az USA-ban lehetett hallani. Klipjének elkészítése azonban egészen december közepéig váratott magára.

A rendező Melina Matsoukas volt, akihez a We Found Love és az S&M videói is köthetőek. Érdemes megjegyezni, hogy a We Found Love Rihanna legnagyobb slágerének tekinthető, hisz a Billboard 100-as listáján 9 egymást követő héten is az előkelő első helyezett volt.

Következzen, a You Da One klipje:

Oldalak

Szólj hozzá Te is!