Matthew McConaughey eljegyezte kedvesét

A hullámok ördögeként is ismert sármos és tökéletes testű színész karácsonykor eljegyezte kedvesét. Vajon ki lehet a szerencsés, akit nők milliói irigyelnek? 

Matthew McConaughey karácsonykor a Twitteren keresztül kívánt kellemes ünnepeket rajongóinak és egy érdekes hírt is megosztott a világgal. A 42 éves színész ugyanis karácsonykor megkérte kedvese, Camila Alves kezét.

A 29 éves szépség 2006 óta van együtt Matthewval és már két közös gyermekük is van, a három és fél éves fiúk, Levi, illetve a a nemsokára második évét betöltő lányuk, Vida.

Miért volt ez meglepő tett a sármőrtől? Matthew áprilisban a Cigar Aficiando magazinnak azt nyilatkozta, hogy esze ágában sincs megnősülni, hisz nem érzi szükségesnek, hogy megtegye ezt a komoly lépést. Saját bevallása szerint nem házasságellenes, azonban a szülei példáját látva, akik háromszor házasodtak és kétszer elváltak, jobban meggondolja mielőtt megteszi ezt a komoly lépést.

,,Tudtam,  hogy családot akarok és most végre megtaláltam a tökéletes nőt, akivel végre megállapodhatok."- kommentálta Matt a Twitterre feltöltött közös képét újdonsült mennyasszonyával.

 

A videóban a színész 2011-es Az igazság ára című filmjének előzetese látható:

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!