Sztárok

A nagybeteg Reviczky Gábor megrázó vallomása: "Ájulás előtti rohamaim vannak"

Az áttétes rákkal küzdő színművész a Kossuth Rádiójának adott interjújában azt mondta, érdemes szeretnünk egymást, ugyanis "a szeretet mindenkit meggyógyít."

Nem tudott lemondani a dohányzásról

Áttétes prosztatarákban szenved Reviczky Gábor Kossuth-díjas magyar színész. A Nemzet Művésze eleinte mereven elzárkózott a kemoterápiás kezelés lehetőségétől, de amikor megtudta, hogy a csontjában is megtelepedtek rákos sejtek, mégis meggondolta magát. Reviczky nemrégiben azt nyilatkozta, súlyos állapota ellenére rendszeresen fogyaszt sört, és a dohányzásról sem tudott lemondani. A közkedvelt színész a Kossuth Rádióban beszélt arról, hogy érzi magát most.

„Egy jó előadás, amit a színész is imád, gyógyszer a nézőnek, mert arra az időre elvisszük egy másik világba, ahol jól érzi magát, és óriási gyógyszer a színész számára is” - nyilatkozta a 74 éves színész, aki betegen is dolgozik.
Kattints a további képekért!

Reviczky Gábort tavaly decemberben diagnosztizálták a prosztatarák egyik agresszív fajtájával, azonban elmondása szerint nem aggódik.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem...
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.
Lifestyle
Senki sem szereti az olajban tocsogó krumplit sütés után. Bár a papírtörlő sokat felszív a zsiradékból, melyben a burgonyát sütöttük, tehetünk még valamit annak érdekében, hogy ne legyen túlságosan...