Sztárok

Súlyos érdekellentét feszül Harry és Meghan között: a házasságuk lehet a tét

Sussex hercege megelégelte az amerikai életet, és szeretne visszaköltözni az Egyesült Királyságba, vagy legalább kétlaki életet kialakítani.

Hazahúz a szíve

A fáma szerint III. Károly brit király gyermeke már el is kezdte keresni új otthonát szülőhazájában - írja az OK! Magazin. Harry ugyanis szeretne azon barátai és ismerősei közelében lenni, akikben őszintén bízik. Ez persze egyúttal azt is jelentené, hogy szorosabbra tudná fűzni a viszonyát a brit királyi családdal, és így talán a várva várt békülés esélye is megnövekedne. Csakhogy Meghan Markle-nek egész más elképzelései vannak a jövőről.

Meghan számára a hazaköltözés kicsit olyan lenne, mintha Harryvel visszacsinálnák a 3 évvel ezelőtti Megxitet.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné minden porcikája tiltakozik az ellen, amit férje, Vilmos herceg tervez.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!