Sztárok

Egy napra visszatérnek a képernyőre a legendás magyar tévébemondók

A tévécsatorna valódi időutazásra hívja a nézőket április 1-jén.

Vissza a ’90-es évekbe: Retró felkonf bolondok napján

Bay Éva, Mohai Gábor és Bozai József visszahozza a tévézés aranykorát! Ez nem áprilisi tréfa, csütörtökön valóban a nyolcvanas-kilencvenes évek legnagyobb tévésztárjai idéznek retróhangulatot a Paramount Networkön – számolt be róla a Kreatív. A retró napon a tévéadó egy speciális, erre a napra készült korhű logót kap, és kiderül, hogyan konferálták volna fel a bemondók annak idején a produkciókat és hogyan hangzottak volna klasszikus, retró stílusban narrálva a filmajánlók.

A csatorna 20. század végi korhű hangulatában és stílusában, bemondók segítségével vezet fel olyan mai filmeket és sorozatokat, mint például a Transformers, a Trópusi Vihar vagy éppen a Yellowstone. A retró napon a manapság is mozis trailereket, főcímeket és stáblistákat narráló Bozai József hangi aláfestésével klasszikus, retró stílusú filmelőzeteseket is láthatnak majd a nézők.

Gyerekkorunk óta hatalmas rajongói vagyunk a klasszikus VICO trailereknek Bozai József jellegzetes hangjával” – árulta el Fehér Marcell, a kreatív koncepcióért felelős Whitebat kreatív ügynökségtől.

Mohai Gábor jellegzetes oldalra dőlése, miközben teljes lazasággal bemondja, hogy a „kettesen” hamarosan kezdődik a Különös Dzsungelharc című német film, nos, az örökre beégett az emlékezetünkbe. Ez adta az ötletet, hogy mi lenne, ha egy kicsit időutaznánk ebbe a világba és elképzeltük, hogyan nézett volna ki a Paramount Network a ’90-es évek elején. Hatalmas élmény volt együtt forgatni gyermekkori idoljainkkal, akik ugyanolyan stílusban és profizmussal dolgoztak, mint 30 évvel ezelőtt” – mesélte Bozsik Ádám és Barta Erik, a kreatív csapat további tagjai.

A csatorna meg is osztott pár videót a csütörtöki műsorból – ezeket galériánkban tudod megnézni!

Bay Éva utánozhatatlan jókedvvel konferálja fel a műsort, ugyanúgy, mint évtizedekkel ezelőtt.
Kattints a további képekért!

Még mindig kórházban van, de már jobban érzi magát.

Leadfotó: facebook.com/tvnosztalgia

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, az mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Sztárok
ByeAlex nem rejtette véka alá, hogy utálta ezt az állást, és a főnökével sem jött ki túl jó. Már a barátai is tudják róla, hogy van, amikor nem szabad hozzászólni.