Friss filmrészletek: Nézz bele nálunk először a Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilmbe!

Lenyűgöző filmkockák egy lenyűgöző sportolóról. A Katinka című film még idén a mozikba kerül!

Elkészült az új beharangozó a Katinka című dokumentumfilmhez

A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónő még mindig csak 31 éves, de már élő legendának számít. Hosszú Katinka az első olyan versenyző, aki egy időben tartotta a világcsúcsot mind az öt vegyesúszó számban, így minden bizonnyal a medencék után a mozikat is könnyedén meghódítja majd. Tavaly év elején lett nyilvános, hogy dokumentumfilmet készítenek az életéről.

Immár második éve forog a Katinka című hivatalos életrajzi dokumentumfilm, amely a tokiói olimpiáig követi nyomon Hosszú Katinka sport- és magánéletét. Az alkotók Pálinkás Norbert rendező vezetésével elkészítették a dokumentumfilm legújabb teaserét, ami esszenciális bepillantást ad a készülő filmbe. A kisfilm tökéletesen visszaadja az edzések és versenyek felfokozott hangulatát, amibe 2020-ban belezavart a világjárvány. A beharangozó videóról Hosszú Katinka is elmondta a véleményét.

Telitalálat ez a beharangozó, nekem nagyon tetszik. Tükrözi a filmet, azt az attitűdöt, ahogy a stáb dolgozik: mindent felvesznek, ami velem történik, a jót is, a rosszat is. Itt nem lehet színészkedni, a kamera mindenhová követ, mindenhol ott van, mindent felvesz, nem lehet becsapni. Szóval nincs más választásom: jól kell lennem és akkor tetszik a film, amit magamról látok. Ez most végre összejött: számomra a leglényegesebb, hogy újra tudok versenyezni, kifejezetten vidám vagyok és optimista. A versenyzés pszichológiai hadviselés is, nekem az a legfontosabb, hogy mentálisan jól legyek. Úgy érzem, hogy lassan, de biztosan minden a helyére kerül, Mátéval az élen sokan segítenek, szépen haladok a cél felé” – fogalmazott a sportoló.

A Katinka című hivatalos életrajzi dokumentumfilm legújabb beharangozóját ide kattintva tudod megnézni!

A Katinka című dokumentumfilmet a Nemzeti Filmintézet támogatja. Producere Lajos Tamás, rendezője Pálinkás Norbert, forgatókönyvírója és kreatív producere Köbli Norbert, társproducere Bederna László, vezető operatőre Nagy András, operatőre Tóth Zsolt. A dokumentumfilm zeneszerzője Tövisházi Ambrus, vágója Gotthárdi Balázs.

A Szupermodern Stúdió gyártásában készülő portréfilm a tervek szerint, a tokiói olimpia után, 2021. karácsonya körül kerül a magyar mozikba.

Élete legszebb hétvégéjén van túl a fiatal sportoló.

Leadfotó: instagram.com/hosszukatinka

Oldalak