Renée Zellweger teljesen elférfiasodott

A 43 éves Renée Zellweger az a színésznő, aki képes arra, hogy rövid időn belül lefogyjon vagy épp felszedjen annyi súlyt, amennyit egy szerep megkövetel. Igazi jojó-diétás, ám most mintha túlzásba esett volna és nőies alakja már a múlté lenne.

A Golden Globe és Oscar-díjas színésznő mindig is nagyon jó formában volt. Könnyedén vette az elé gördülő akadályokat, legyen az fogyás vagy hízás. Mindig teljesítette az elvárásokat, hogy tökéletesen megfeleljen a rendezők elvárásainak.

Azonban most kissé túlzásba esett a sanyargató diéta és a mindennapi kemény edzés által. Nőies alakját felváltotta az izmos, férfias felkar és vádli, valamint szögletes válla. Mint mindig, most egy filmszerep kedvéért változott meg ennyire drasztikusan.

Renée nemrég vett részt a Hugo Boss 2013-as őszi-téli divatbemutatóján, ahol a vörös szőnyegen készült fotók megmutatták, hogy tényleg drasztikus változásokon ment át a teste. Egy fekete, ujj nélküli mini ruhában pózolt, így jól látszottak átalakult testrészei.

Bár köztudott, hogy Hollywood csillagai bármire képesek a tökéletes és megkívánt alak elérése érdekében, így nem riadnak vissza a kemény edzésektől, különböző diétáktól, sőt, még a plasztikai műtétektől sem. A róluk készült fotókon szeretnének úgy kinézni, ahogy ők azt elképzelik.

Reméljük, ennél jobban nem fogja eltorzítani testét Zellweger kisasszony, hiszen igen nagy vétek lenne.

Nézd meg Matthew McConaughey és Jude Law rémisztő átalakulását.

Fotó: accesshollywood.com, pakistantvdekho.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!