Sztárok

A klinikai halál állapotából hozták vissza Rékasi Károlyt: hátborzongató dolog történt a színésszel, miután magához tért

Rékasi 2015 nyarán szenvedett súlyos motorbalesetet: a színészt egy szabálytalanul kanyarodó autós ütötte el. Egy friss interjúban bevallotta: úgy érzi, akkor egy kicsit meghalt a helyszínen, viszont megmagyarázhatatlan esemény történt vele, miután visszatért a klinikai halál állapotából.

Egy sorsfordító nap

2015. június 30-a sorsfordító nap volt a neves színművész, Rékasi Károly életében. A Barátok közt című tévésorozat egykori sztárja ugyanis ekkor szenvedett súlyos motorbalesetet: egy szabálytalanul kanyarodó autós ütötte el. A híresség "mindössze" három hetet töltött kórházban - ebből hét napig intenzív osztályon ápolták -, a baleset következményeivel azonban hosszú évekig küzdött. Rékasi nemrégiben Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorának vendége volt, és a beszélgetés során elárulta: a baleset helyszínén a klinikai halál állapotába került, s amikor az orvosok visszahozták lét és nemlét keskeny határmezsgyéjéről, hátborzongató dolog történt vele. További részletek a galériában, kattints tovább!

A helyszínre kiérkező mentők derekasan küzdöttek Rékasi életéért, aki, bár rendkívül rossz állapotban volt, hamarosan magához tért. Hihetetlen, hogy mi történt ezután.
Kattints a további képekért!

Egy nő 15 percig volt a klinikai halál állapotában és most részletesen elmesélte, mit tapasztalat a "másvilágon".

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?
Lifestyle