Sztárok

Egészen megdöbbentő, mi mindenre derült fény: halála napjáig titkolta a legendás szexszimbólum, hogy súlyos betegségben szenved

Raquel Welch az 1960-as és 1970-es évek egyik legjelentősebb szexszimbóluma volt, aki 82 éves korában hunyt el idén februárban, halálával kapcsolatban pedig most újabb információk láttak napvilágot.

Kikerültek a hivatalos dokumentumok

Mint ahogyan arról a Femcafe.hu is beszámolt, közel két hónappal ezelőtt, 82 esztendősen életét vesztette a Golden Globe-díjas színésznő, a hatvanas évek szupersztárja, Raquel Welch. Hollywood felejthetetlen szexszimbólumának haláláról sokáig nem lehetett tudni konkrétumokat, csupán annyit, hogy rövid betegség után távozott az élők sorából – ennek az volt az oka, hogy egészen mostanáig nem került nyilvánosságra semmilyen hivatalos dokumentum azzal kapcsolatban, pontosan hogyan is zajlott a néhai híresség életének utolsó időszaka. Nemrég azonban fény derült egy súlyos titokra, amit Welch szándékosan nem hozott a nagyvilágra tudtára…

A világsztár Jo Raquel Tejada néven született Chicagóban egy bolíviai űrmérnök és angol anya gyermekeként. Latin származását sokáig titkolta, csak az utóbbi években kezdett büszkén mesélni gyökereiről.
Kattints a további képekért!

Walt Disney a világ leghíresebb rajzfilmkészítője volt, élete azonban számos titkot rejtett – sokan például csak a halála után tudták meg, hogy komoly függőségben szenvedett, ami nagy fájdalmakat okozott neki.

Leadfotó: Jason LaVeris/FilmMagic/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.