Rácz Jenő olyan receptet mutatott be, amitől rengeteg magyar fél

Vannak receptek, amiktől még a rutinosabb hobbiszakácsok is félnek. Rácz Jenő megmutatja, hogy erre semmi szükség!
Ezt a húsos ételt a többség nem meri bevállalni
Rácz Jenő neve először a gasztronómiai világban vált ismertté, amikor fiatalon külföldön kezdett dolgozni. Az igazi áttörést azonban az hozta meg számára, amikor 2018-ban az RTL főzőműsorában, A Konyhafőnökben zsűritagként szerepelt.
Karizmatikus személyisége, szakmai tudása és szigorú, de igazságos értékelései miatt hamar népszerű lett a nézők körében is. Sokan néha furán néznek a maximalizmusára, de pont ettől lett karakteres és elismert séf. A műsorban való szereplése után egyre többen kezdték követni munkásságát, és a magyar gasztronómia egyik legismertebb arcává vált.
A legnagyobb sikert 2016-ban érte el, amikor Sanghajban a Taian Table étterem konyhafőnöke lett, és az étterem az első Michelin-csillagát megszerezte. Ezzel Rácz Jenő lett a legfiatalabb magyar séf, aki Michelin-csillagos éttermet vezetett. Az elismerést az étterem a következő két évben is megőrizte, ami tovább növelte hírnevét.
A galériánkban egy olyan receptben segít mindenkinek, amitől rengeteg magyar fél. Ha követitek Rácz Jenő utasításait, akkor nem tudtok hibázni!
































