Ilyen balhé még nem volt a Sztárboxban, Istenes Bence már csak egy dolgot követel

Istenes Bence és Rácz Jenő csatája nagyon kemény volt a Sztárboxban.

A sztárséf nyerte meg végül a küzdelmet

A Sztárbox első elődöntőjét a hölgyek összecsapása nyitotta meg, ahol Janicsák Veca és Berki Mazsi lépett a ringbe. Berki Mazsi négy menetben, egyhangú pontozással utasította maga mögé Janicsák Vecát. Nehézsúlyban a Vámpír és Medve, azaz Szegedi Fecsó és Brasch Bence nézett egymással szembe. Brasch Bence kiütéssel győzött és jutott tovább.

Az elmúlt napok kommentháborúja után az este leginkább várt mérkőzése Istenes Bence ás Rácz Jenő között zajlott. Rácz Jenő négy menetben egyhangú pontozással győzedelmeskedett Istenes Bence felett. Ennek megfelelően a Sztárbox december 10-én megrendezésre kerülő döntőjébe Berki Mazsi, Brasch Bence és Rácz Jenő jutott. Az pedig, hogy ott kivel néznek szembe, december 3-án a második elődöntőben dől el.

Istenes Bence és Rácz Jenő csatája tele volt feszültséggel, de hogy előbbi min húzta fel magát és mit követel, az a galériánkból kiderül!

Az este legnagyobb boxmeccse után nagyon feszült volt a hangulat. Istenes Bence azt mondta, hogy Rácz Jenő ordenáré dolgokat ordított meccs közben, nem érdemelte meg, hogy kezet fogjon vele a végén.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: RTL

Oldalak

Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.