Rácz Jenő felesége bikiniben mutatta meg gömbölyödő pocakját: Gyuricza Dóra már az 5. hónapban jár – Fotó

A szerelmesek Mexikóban nyaralnak, és örömteli pillanataikat rendre meg is mutatják gyönyörű fotókon – Dóra egyszerűen remek formában van 5 hónapos terhesen, gömbölyödő pocakját bikiniben mutatta meg.

Jön a baba!

Rúzsa Magdi mellett egy másik híresség is bejelentette nemrégiben, hogy hamarosan új taggal bővül a családjuk: Rácz Jenő felesége, Dóra még novemberben osztotta meg követőivel a boldog hírt, miszerint babát vár. Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Michelin-csillagos séf és kedvese még 2019-ben, az RTL Klub Konyhafőnök című műsorában találkoztak először, ahol Jenő zsűritag, Dóri pedig versenyző volt. Tavaly augusztusban megtörtént a lánykérés, idén pedig a legnagyobb titokban kimondták a boldogító igent is, így jöhetett a baba, amire nem kellett sokáig várni: a friss házasok legnagyobb örömére Dóri teherbe esett, azóta pedig az is kiderült, hogy Jenő felesége kislányt hord a szíve alatt, akinek a Kamilla nevet adják majd. Szerencsére a kismama jó egészségnek örvend, a baba pedig szépen cseperedik, amiről Dóri pocakja is árulkodik – a minap egy nem mindennapi, bikinis képet osztott meg magáról a hamarosan édesanyává váló híresség, galériánkban mutatjuk!

„Sose voltunk ennél boldogabbak. Már nagyon várunk kisbabánk. Négyen leszünk hamarosan” – írta a séf Instagram-oldalára feltöltött fotója alá, amikor megosztották a nyilvánossággal az örömhírt. A cuki kép rengeteg lájkot és kommentet zsebelt be, ami nem is csoda, hiszen egy igazán boldog házaspárt láthatunk rajta.
Kattints a további képekért!

Donald Trump mindent megtett, hogy az 58 éve történt merénylet titkosított dokumentumait sose hozzák nyilvánosságra, most mégis kikerültek, és bárki hozzájuk férhet.

Leadfotó: Instagram/gydorejj

Oldalak