Sztárok

66 éves lett a Rabszolgasors Isaurája, friss videóján még rajongói sem ismerik fel az őt alakító színésznőt - Videó

47 éve ismerte meg a világ Lucélia Santost, aki 19 évesen kapta meg a Rabszolgasors főszerepét. A színésznő tegnap töltötte a 66-ot, friss videója meghökkenti a világot.

Isaura

A világ nyolcvan országát hódította meg az 1976-ban bemutatott Rabszolgasors című sorozat, aminek a főszereplője egy fiatal rabszolgalány, Isaura volt - kezdi cikkében a Naphire.hu. Hozzáteszik: a magyarok csak 1986-ban nézhették meg először a sorozatot, de akkora siker lett, hogy kiürültek az utcák, ha vetítették. A főszereplő, Lucélia Santos 1987-ben el is látogatott Magyarországra, kislánya életében akkor látott először havat a Ferihegyi reptéren. A TWN.hu cikke szerint a közel fél évszázaddal ezelőtti siker ma 140 ezer Instagram rajongót jelent. Isaura a napokban töltötte a 66-ot, egyik legfrissebb videóján már fel sem ismerik őt a rajongók.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...