Holtan esett össze lakása liftjében a popsztár - 59 éves lenne Prince

Prince tavaly április 21-én hunyt el, ám a szomorú hírt a hatóságok csak később közölték. A sztár ma ünnepelné az 59. születésnapját. Cikkünkben rá emlékezünk!

Túl sok fájdalomcsillapítót vett be

A világhírű popénekes, az akkor mindössze 57 éves Prince tavaly április 21-én, a reggeli órákban hunyt el otthonának egyik liftjében. Miután már órák óta nem hallottak felőle, alkalmazottai kezdték keresni, ők találtak rá az akkor már 6 órája holtan fekvő sztárra. A kiérkező mentősök természetesen mindent megtettek érte, de akkor már túl késő volt. Azon az estén milliók gyászolták, emlékére világszerte lila fénnyel világították meg a leghíresebb épületeket, köztük például az Eiffel-tornyot.

Hamar kiderült, hogy még sokat kell várnunk a patológiai vizsgálatok eredményére, ekkor még mindenki azt gondolta, Prince drogtúladagolásba halt bele. 2016. június 2-án végre megérkezett a halottkém hivatalos jelentése, ebben pedig azt írta, a poplegenda egy fentanil tartalmú fájdalomcsillapító miatt vesztette életét. Ezt ő maga vette be, ám a mennyiségre nem figyelt oda eléggé. Halála baleset volt.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: time.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!