Sztárok

„Nem tudtuk, hogy nem lesz több” – Érzelmes történettel emlékezett meg Presser Gábor néhai barátjáról, Somló Tamásról

Az LGT évtizedeken át hazánk egyik legkedveltebb zenekara volt, ami nem meglepő, hiszen olyan legendák alkották, mint Presser Gábor és Somló Tamás. A két zenész nagyon jó barátságot ápolt egymással, a Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas magyar előadóművész pedig nemrég szívszorító dolgot osztott meg a néhai énekesről.

Az LGT utolsó balatoni koncertje

Megindító történetet mesélt el Presser Gábor; a július 27-28-29-én Zamárdiban induló ZamJam fesztivál legendái a Nekem a Balaton kisfilmekben mesélnek arról, mit jelent számukra a Balaton, milyen dalok születtek ezen a helyen. Pici bácsi bevallotta, a tó egy édes-keserű emléket is felidéz benne. Részletek a galériában!

„Nem tudok szabadulni attól az érzéstől, hogy tudtunkon kívül Balatonon, Alsóörsön adtuk az utolsó LGT koncertet. Nem tudtuk, hogy nem lesz több. Tomi akkor már beteg volt, persze tudtuk, de mégiscsak arról álmodoztunk, hogy két-három év múlva játszani tudunk. De már nem tudtunk. Ettől nem lehet szabadulni sehogy sem” – mondta Presser Gábor.
Kattints a további képekért!

Kökény Dani KKevinnel közösen a nagysikerű 'Gondolsz-e rám?' című dalt bújtatta érzelmes, mai hangzásvilágba.

Leadfotó: ZamJam

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Méltó módon ünnepelte meg Renaissance című filmjének londoni premierjét Beyoncé: a világhírű díva emlékezetes kreációt öltött magára, melyben minden tekintetet magára vonzott.
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.