Sztárok

Polyák Lilla: Fájó szívvel búcsúzom

A színésznő 20 év után mond búcsút.

Távozik a Madách Színházból Polyák Lilla

Polyák Lilla énekes- és színésznő a közösségi oldalán közölte a szomorú hírt, miszerint két évtized után távozik a Madách Színház társulatából. A Budapesti Operettszínház mellett itt is számos darabban játszott, szerepelt többek között a Spamalot, a Jézus Krisztus Szupersztár, valamint ő játszotta Mary Poppinst, a világhírű Disney-szuperprodukció címszerepét is.

A Facebook-oldalán közzétett posztban úgy fogalmazott: az életével kapcsolatos nagyobb változások esetén mindig fontosnak tartotta, hogy tőle tudják meg a rajongói az új helyzetet. „Az elmúlt 20 évben folyamatosan jelen voltam a Madách Színházban, és bár az elmúlt 8 évben már nem kaptam új feladatot, a régi darabjaimat továbbra is nagy örömmel játszottam. Sajnos az elmúlt években egyre több meghatározó ponton távolodtak el az elképzeléseink a Színház vezetésével, ezért a mai nappal fájó szívvel búcsút vettem a Madách Színháztól. Rengeteg fantasztikus művészt, technikust, asszisztenst, az irodákban dolgozó szakembert ismertem meg, nagyon jó szívvel gondolok az elmúlt 20 év számtalan szakmai sikerére, mely a Színházhoz és az ottani előadásokhoz köt. A Madách Színház összes munkatársának köszönöm a közös munkát és kívánok nagyon szép további sikereket!” – írta a bejegyzésben a színésznő.

Annak idején az egész ország döbbenten konstatálta a hírt, miszerint 17 esztendő után zátonyra futott a közismert riporter, Papp Gergő házassága. A híresség persze nem búslakodott sokáig: viszonylag gyorsan vigaszt talált egy nálánál évtizedekkel fiatalabb hölgy, Petra oldalán. Most azonban kiderült: bár a szerelmesek ragaszkodása töretlen, új párja szülei nem lelkesednek az országosan ismert műsorvezetőért.

Leadfotó: Mokka / TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....