Árnyéka egykori önmagának: rengeteget hízott a világhírű énekesnő

Pink eddig nagyon jól leplezte, hogy alakja már közel sem a régi, most azonban a paparazzi fotók bebizonyították, hogy a sztár elengedte magát az utóbbi időben.

Mi történhetett?

Pink nevét hallva mindenkinek három dolog ugrik be: elképesztő hang és tehetség, sikerlistás dalok, na meg persze az imidzséhez tartozó extravagáns külső. Rövid, szőke haja megmaradt az idő múlásával, valamint a kirívó stílus sem a múlté, az énekesnő bombaformája azonban olybá tűnik, hogy igen: a minap épp Malibuban kaptak lencsevégre, ahol egy apró kalapban és fürdőruhafelsőben, valamint egy fehér nadrágban élvezte a július 4-ei ünnepségeket egy sör, valamint Willow lánya és Jameson fia társaságában. Látszólag igazán jól érezték magukat a parton, a gyermekek a hírek szerint kagylóvadászatot tartottak és fröcskölték egymást, Pink pedig a közelből vigyázott rájuk. Állítólag maga az énekesnő szervezte otthonában a partit, amin körülbelül 15 barátja vett részt – a lesifotón viszont csak ő látszik és az, hogy valami történhetett az utóbbi időben a sztárral, hiszen a beach body-t idén felváltotta az anyuka test. Szó se róla, nincs ezzel gond, csupán Pinktől nem ehhez vagyunk szokva. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki most!

Pink, azaz eredeti nevén Alecia Beth Moore háromszoros Grammy-díjas amerikai énekesnő, így elmondható róla, hogy 2000 óta az egyik legsikeresebb előadó a világon. Sikere töretlen, és bár új dalaival nem ért el akkora sikert, mint régi lemezeivel, a mai napig fix rajongótáborral rendelkezik.
Kattints a további képekért!

Végre kiderült, mi igaz a média által terjesztett tévhitekről.

Leadfotó: Profimedia-RedDot

Oldalak