Phil Collins már csak árnyéka önmagának – Volt felesége tette tönkre az életét

Hol van már az a férfi, aki szívét-lelkét beletette az Oroszlánkirály zenéjébe? A világhírű zenész egy magánéleti válság hatására tolószékbe kényszerült.

Kerek évforduló

Ma ünnepli 70. születésnapját Phil Collins, hétszeres Grammy-díjas, Oscar- és Golden Globe-díjas angol énekes és dobos. Fénykorában a showbiznisz nagyágyúja volt, dalai sorra a slágerlisták élén trónoltak, a neve garanciát jelentett a sikerre. Bár karrierje valóban csodálatra méltó, az utóbbi időben leginkább a bulvárlapok hasábjain lehetett találkozni vele. A szerelemben sosem volt túl szerencsés, három feleségétől összesen öt gyermeke született, utolsó nejével pedig legendásan szörnyű a viszonya. A kapcsolat olyannyira tönkretette a világsztárt, hogy az már az egészségére is hatással volt: olyan mértékű idegkárosodást szenvedett, hogy már önállóan menni sem tud, kerekesszékbe kényszerült.

Részletek a galériában!

Collins 1999-ben vette el harmadik feleségét, Orianne Cevey-t. Két közös gyermekük született. Kapcsolatuk azért romlott meg, mert a nő depressziós lett második gyerekük születése után és képtelenek voltak tovább párként működni.
Kattints a további képekért!

A durva botrányba keveredett színész családja szerint megszállta őt az ördög.

Oldalak