Nem csak énekelni tud - a járvány alatt új szenvedély kerítette hatalmába Péter Szabó Szilvát

Már nemcsak énekesnőként és anyaként gondolhatunk Péter Szabó Szilviára, a karantén alatt ugyanis új művészeti ágban tette próbára tehetségét. A tervét nem várt siker koronázta – erről a Duna Televízió Család-barát magazinjában mesélt a hazai folk-pop egyik leghíresebb hangja.

Anya, énekesnő és festőművész

Bár édesanyja rajz szakon végzett, Péter Szabó Szilvia csak felnőttként, a pandémia alatt kezdett el mélyebben megismerkedni a képzőművészettel. Az énekesnő mára magabiztosan bánik az ecsettel és a vászonnal, pedig minden szakmai fortélyt autodidakta módon sajátított el. Mivel több pozitív visszajelzést kapott képeire, úgy döntött, a zene mellett párhuzamosan folytatja a festést is.

"Nem tervezek szakmát váltani, de tavaly, amikor bezárt a világ, szükségem lett egy új alkotótevékenységre. Bár egy darabig egészen jól bírtam, később jött egy lelki mélyrepülés, amiből a festés jelentette számomra a kiutat" – kezdte a Család-barát műsorában Péter Szabó Szilvia, aki munkáiból néhányat a nézőknek is megmutatott.

Az énekesnő a nyári koncertszezon elfoglaltságai mellett sem hanyagolja új szenvedélyét, kialakított egy saját műtermet, kiállítást tervez, sőt, néhány képét már meg is vásárolták. A zenei színtérre pedig egy új dallal tér vissza, amihez nemrégiben videóklipet is forgatott.

"Varga Liviusszal és Molnár Tiborral, Trap kapitánnyal készítettünk egy közös dalt, aminek Boldog szívem lett a címe. A promóciós fotózáson találkoztunk először Liviusszal, és egyből megvolt közöttünk a kémia. A sógornőm, Völgyesi Gabi szerint, nem mai, de nem is tegnapi, hanem holnaputáni a dal, mert meghaladja a korát” – fogalmazott Péter Szabó Szilvia a műsorban, hozzátéve, hogy a rajongók jövő héten hallhatják először az új szerzeményt.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2