Sztárok

Halála napjáig bűntudat mardosta a magyar származású színészt: sosem bocsátotta meg magának, amit tett

Noha Paul Newman óriási népszerűségre tett szert színészként, a magánéletében már korántsem volt ennyire sikeres.

Nem tudta túltenni magát a történteken

A magyarországi ősökkel rendelkező Newman egyike volt azon hollywoodi sztároknak, akik külsejükkel, tehetségükkel és sokoldalúságukkal egyaránt meghódították a nézőket. 1925. január 26-án született az Ohio állambeli Shaker Heights-ben, később pedig Lee Strasberg Actors Stúdiójában tanult színészetet – a Broadwayről már egyenes út vezetett számára a filmvilág központjába, ahol először 1954-ben állt kamera elé. Newmant mind a mai napig a valaha élt egyik legnagyszerűbb színésznek és a huszadik század egyik legnagyobb férfi szexszimbólumának tartják, akit egész életében siker és csillogás vett körül, a magánéletében bekövetkezett csapások azonban árnyékot vetettek a boldogságára. Részletek a galériában!

Paul Newman kétszer nősült: két házasságából egy fia és öt lánya született. Első feleségének, Jackie Wittnek még azelőtt mondta ki a boldogító igent 24 éves korában, hogy befutott volna, házasságuk azonban nem volt felhőtlen. Newman rengeteg alkoholt fogyasztott, egy alkalommal pedig ittas állapotban cserbenhagyásos balesetet is okozott.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Facebook/ Paul Newman Tribute

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.