Sztárok

Vége: újabb magyar sztárpár kapcsolata futott zátonyra, a szakításról megtörten vallott a TV2 versenyzője

Pap Dorci a Dancing with the Stars legutóbbi adásában beszélt először a nyilvánosság előtt arról, hogy kapcsolata véget ért Esztergályos Patrikkal.

Nincs egy éve, hogy felvállalták szerelmüket

Év elején bombaként robbant a hír, miszerint az Exatlon Hungary All Star két játékosa, Pap Dorci és Esztergályos Patrik egy párt alkotnak: szerelmükre akkor derült fény, miután az első kiszavazáson Patrik kiesett, Dorci pedig a műsorban zokogni kezdett a kamerák előtt kedvese hiánya miatt. Ekkor Pap elmondta, hogy Patrik sokkal több számára, mint azt sokan gondolnák, ugyanis szorosabb kapcsolat van köztük, mint bárki mással, szerelmük pedig még a műsor előtt szökkent szárba. Nos, bár viszonyuk komoly volt, nem tartott sokáig: Dorci a Dancing with the Stars című műsorban a minap elárulta, hogy szakítottak Patrikkal, érzéseiről pedig a versenyző részletesebben is beszélt a próbafolyamatról szóló kisfilmjében.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...
Fashion&Beauty
A budapesti fashion weeken nemcsak a bemutatókon láthattunk izgalmas ruhakreációkat, de a magyar sztárok is igen különleges darabokban érkeztek a show-kra.
Utazás
A több ezer halálos áldozatot követelő földrengéssorozat legdrámaibb fotói a törökországi Kahramanmaras tartományban készültek.