Pál Dénes elhagyta a kislányát szánkózás közben

Az énekes korábban több, mint egy hétre egyedül maradt két és fél éves Pannival. A fiatal apuka őszintén mesélt erről a nehéz időszakról.

Apa és lánya

Pál Dénes számos alkalommal bebizonyította már a tehetségét, felejthetetlen előadásokat hallhattunk és láthattunk tőle a The Voice – Magyarország hangja, a Sztárban sztár és A Dal színpadán is. Pár éve pedig egy másik területen, édesapaként is kipróbálhatja magát. Párjával, Henivel 2018. július végén született meg első gyermekük, Panna Róza. Lányukat nagyon óvják a kíváncsi tekintetektől, a közösségi médiában is kerülik a kicsiről való posztolást, és ha tesznek is ki képet, azon többnyire hátulról fotózzák a most két és fél éves kislányt. Apukája most egy vicces posztot tett közzé az Instagram-oldalán. Mutatjuk!

„Ma már esett annyi hó, hogy elővegyük a szánkót és a gyerkőc is kipróbálja, milyen siklani. Bár lehet túltoltuk, a kanyarban még megvolt” – viccelődött az énekes. Bár most nem szerepel a képen a kis Panni, korábban már láthattuk őt apukája Instagramján.
Kattints a további képekért!

"Nekem is narancsbőrös a combom, striás a fenekem, szabálytalan a fogam" - A gyönyörű modell felvállalta azt, amit sokan nem mernek. Íme a nyers valóság!

Leadfotó: instagram.com/paldenes

Oldalak

Szólj hozzá Te is!