Otthagyja a TV2-t Friderikusz Sándor – Így magyarázta távozásának okát

A napokban felröppent a hír, mely szerint Friderikusz Sándor lesz a TV2 felélesztett, Napló című műsorának riportere, méghozzá annak ellenére, hogy a csatornánál jelenleg tömegesen mondanak fel a munkatársak a megváltozott munkakörülmények miatt. A sztárriporter úgy döntött, ideje tiszta vizet öntenie a pohárba, így közleményt adott ki melyben közölte: Vége.

Friderikusz Sándor otthagyjta a TV2-t

Néhány napja a Blikkben jelent meg egy újságcikk arról, Friderikusz Sándor lesz a TV2 felélesztett, Napló című műsorának riportere, méghozzá annak ellenére, hogy a csatorna dolgozói az utóbbi hetekben tömegével mondanak fel a megváltozott munkakörülmények miatt. A sztárriporter ezért úgy döntött, tisztázza magát, hiszen méltatlannak érezte ezt a szituációt. Ennek érdekében eljuttatott egy nyilatkozatot az Index szerkesztőségébe, amelyben elárulta, végleg szakít a TV2-vel és lemond népszerű műsoráról az Összezárva Friderikusszalról.

„Nos, nem térek vissza a Napló riportereként! Az viszont tény, hogy az Összezárva Friderikusszal című műsor áprilisi folytatásához már minden előkészület megtörtént, és bár a következő kilenc adásra szóló szerződést még nem írtam alá, az első felvételt most hétvégére terveztük. Tény az is, hogy az elmúlt napokban, amikor visszanéztem a TV2 "új" híradóit, a Tények adásait, különös tekintettel arra a botrányra, amely előbb a pedagógussztrájk vezérszónoka, Pukli István, napokkal később az Együtt alelnöke, Juhász Péter üldözését és lejáratását szolgálta, erőteljesen érlelődött bennem az elhatározás, hogy nem folytatom az Összezárva Friderikusszal című műsort sem” - írja levelében Friderikusz.

Lapozz, és olvasd tovább, miért mondott fel a TV2-nek Friderikusz Sándor!

Fotó: tv2.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!