Ben Affleck húsz év után ismét eljegyezte Jennifer Lopezt

Reméljük, a nagy bejelentést ezúttal esküvő is követi.

Egy régi-új szerelem krónikája

Jennifer Lopez és Ben Affleck igazi kuriózumnak számít a hollywoodi sztárpárok sorában: kapcsolatuk már-már regénybe illően fordulatos. Először a kétezres évek hajnalán habarodtak egymásba, 2002-ben pedig egészen az eljegyzésig jutottak, de az esküvő előszobájában megtorpant a kapcsolatuk. Eredetileg 2003-ban keltek volna egybe, de a rendkívül nagy médiafigyelem miatt úgy döntöttek, hogy végül lefújják az esküvőt. Ezt követően sokakat megdöbbentett a hír, hogy a rajongók által csak Benniferként becézett celebpár útjai 2004-ben különváltak.

Egy ideig úgy tűnt, hogy a szakításuk végleges, ám tavaly mindkettejük magánélete másképp alakult. Az Oscar-díjjal jutalmazott Ben Affleck egy év együttjárás után vitte kenyértörésre románcát Ana de Armas színésznővel (a Tőrbe ejtve és a legújabb James Bond-film sztárjával), az énekes-színésznő pedig vőlegényének, Alex Rodrigueznek mondott istenhozzádot.

JLo és Affleck 2021-ben melegedtek ismét össze, s a lesifotósok természetesen hamar elkezdték üldözni őket, de a rajongók szívét az dobogtatta meg igazán, amikor Lopez egy Instagram-bejegyzésben tette hivatalossá kapcsolatukat.

Az elmúlt hónapok során minden jel arra mutatott, hogy az 52 éves énekesnő és a 49 esztendős színész sikeresen élesztette újra a régi tüzet, s románcuk a nagy beteljesedés felé halad. A Bennifer-rajongók természetesen már régóta ebben reménykednek, az ég pedig most meg is hallgatta imáikat: Lopezék szenzációs bejelentést tettek.

Fotó: Rich Fury / Getty Images

Lapozz a további részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2