Sztárok

Ördög Nóra szájmaszkban is gyönyörű volt - Ultradögösen vezette a TV2 műsorát

A tévés visszatért a képernyőre, nem is akárhogyan.

Önkéntes karanténba vonultak

Korábban már hírt adtunk róla, hogy Ördög Nóra és családja a balatonakarattyai nyaralójukba tették át székhelyüket, amíg az ország átvészeli a koronavírus-járvány okozta helyzetet. Az önkéntes elvonulást egyáltalán nem bánja a sztárházaspár, ugyanis végre jut idejük arra is, hogy belevághassanak egy régóta dédelgetett projektükbe: delikáteszt nyitnak a balatonparti településen. A műsorvezető férjével együtt, saját kezével újítgatja az ingatlant, de a hétvégén meg kellett szakítaniuk a felújítást, ugyanis a tévést szólította munkája: a Neked énekelek című műsor vezetésére kérték fel őt.

Lapozz, mutatjuk, hogy nézett ki a műsorvezető!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Árpa Attilára ismét rátalált a szerelem, valamint a boldogság. Ráadásul az is lelepleződött, hogy egy korábbi barátnőjével békült ki.
Lifestyle
A halálos betegségben szenvedő egykori ügyvéd állapota drasztikusan romlik, Karsai Dániel mégsem gondol arra, hogy feladja a küzdelmet.
Utazás
Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.