Sztárok

Ördög Nóra megmutatta tökéletes alakját fürdőruhában - Fotó

Míg itthon cikáznak a mínuszok, Ördög Nóra fürdőruhában élvezi a telet.

Egzotikus utazás

Ördög Nórát az utóbbi időben már nemcsak a tévé képernyőjén, de személyes blogján is egyre gyakrabban láthatjuk, ahol rendszeresen oszt meg különleges pillanatokat családja életéből. A műsorvezető és férje gyerekeikkel együtt rengeteget utaznak, és útjaikat örömmel osztják meg követőikkel is, akik kíváncsian várják a Nánánsi család újabb kalandjait. Nóriék nemrég Zanzibár szigetére repültek, ahol tagadhatatlanul élvezik a januári napsütést és a szinte nyári meleget. Az utazásról természetesen a műsorvezető részletesen is beszámolt Instagram-oldalán, ahol figyelemmel követhetjük, hogy töltik afrikai nyaralásukat a téli évszakban. És persze ha már nyári meleg, akkor elengedhetetlen a fürdőruha is, amiben Nórit az óceán parton kapta lencsevégre párja, Nánási Pali.

Lapozz tovább!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.