Oprah Winfrey 35 év után titokban ment férjhez?

A talkshow-k nagyasszonya 1986 óta van kapcsolatban, de az esküvőt nem siette el.

Ki a férfi Oprah mellett?

Ha a világ leghíresebb tévés személyiségére kérdezünk rá bárhol a világban, a top5-ben biztosan benne lenne az amerikaiak szupersztár riportere, Oprah Winfrey, aki empatikus, mégis bátor és egyenes kommunikációjával unikálisnak számít a televíziózásban. Beszélgetései mélyek, őszinték, lebilincselik a néző figyelmét, s közben még szórakoztatják is. Nem csoda, hogy a közelmúltban Harry herceg és felesége, Meghan Markle is neki vallottak először arról, hogy egy évvel ezelőtt miért kezdtek új életet a tengerentúlon.

A szakmai hozzáértése egyértelmű, magánéletéről azonban mindig csak szűkszavúan mesél a showwoman. Annyit lehet csupán tudni róla, hogy már több mint 30 éve él egy Stedman Graham nevű pedagógus-üzletember oldalán, akivel ezidáig sosem kötöttek házasságot. 1992-ben ugyan eljegyezte a férfi Oprah-t, az esküvő pontos dátumát azonban nem tűzték ki. A New Idea szerint azonban a közelmúltban egy titkos ceremónián kimondták egymásnak a boldogító igent, a karanténhelyzet és a sok haláleset, ami azt ismeretségi körükben történt rádöbbentette őket, hogy szeretnék végre hivatalosan is összekötni az életüket.

További részletek a galériában!

Mikor bejelentették eljegyzésüket, Oprah-t még foglalkoztatta a házasság és az anyaság gondolata. "Chicago egyik pontján vettem egy kis lakást, mert arra gondoltam: "Nos, ha összeházasodunk, akkor szükségem lesz helyre a gyermekünk számára" - fogalmazott annak idején a People magazin Women Changing the World című kiadványnak.
Kattints a további képekért!

Vajon okos ötlet a világ legnézettebb talkshow-jában vendégeskedni, miközben "normális" életre vágyik az ember? Vagy arról beszélni, hogy tönkrezúzza a mentális egészségünket a média? Ildomos-e családi viszályt szítani a nyilvánosság előtt, miközben a saját nagyapánk kórházban küzd az életéért? Kérdések, amelyek bizonyára nemcsak bennem, hanem mindenkiben megfogalmazódtak, miután megnéztük az év interjúját. Véleménycikk.

Leadfotó és fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!