Öngyilkos akart lenni tizenévesen Hujber Feri

Vajon mi késztet arra egy embert, hogy véget vessen az életének? Hujber Ferenc sokat tudna erről beszélni, hiszen tizenévesen, mialatt a katonaságnál szolgált, átélt jó néhány embertelen napot, és kis híján megölte magát.

A parancsnok ígérete

Hujber Feri már tizennyolc évesen is igazi különc volt, nem meglepő hát, hogy a szombathelyi laktanyában a katonatársai megkeserítették a mindennapjait. Ők csak annyit láttak, hogy Feri mindig a könyveibe temetkezik és a hivatalos rendezvényeken verseket szaval.

"Már akkoriban is csak színész akartam lenni. Én voltam a szombathelyi katonai művház kedvenc versmondója. A helyi parancsnok tudta, hogy csak a színészet érdekel, ezért azt javasolta, vonuljak be, és a katonaságból kijárva könnyen leérettségizhetek. Sőt még abba a színésztáborba is eljuthatok, amit a neves rendező, Ascher Tamás tartott." - árulta el egy korábbi interjújában Hujber.

Fotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!