Omega emlékkoncert a Festetics-kastély parkjában: újra átélhetjük az Omega kultikus slágerjeit

Július 24-én nagyszabású emlékkoncertet tartanak az Omega együttes tiszteletére.

Az elhunyt tagokra emlékeznek

Naplemente címmel rendeznek Omega emlékkoncertet a keszthelyi Festetics-kastély parkjában július 24-én.

A megemlékezésen hazánk legkiemelkedőbb előadóművészeinek interpretálásában, szimfonikus zenekar kíséretével szólaltatjuk meg az Omega kultikus slágerjeit – írják az esemény leírásában.

Az esten fellépők között köszönthetjük Miklósa Erika Kossuth – és Liszt Ferenc-díjas opera-énekesnőt, Bolyki Balázs Prima-díjas énekest, a Bolyki Soul & Gospel kórust valamint olyan nagyszerű előadókat, mint Király Linda énekesnő, Roby Lakatos hegedűművész, Dolhai Attila Jászai Mari-díjas színész- énekes, Szabó Győző Jászai Mari-díjas színész és Lépés Gábor „Lepe” zenész, zeneszerző.

Mint azt a szervezők közölték az MTI-vel, a zenekar terveiben évek óta szerepelt a nagyszabású emlékkoncert a keszthelyi Festetics-kastély parkjában, de Benkő László és Mihály Tamás halála felülírta azt. Kóbor János „Mecky” nagyon szeretett volna Keszthelyen egy emlékezetes koncertet csinálni, így tisztelegve az elhunyt tagok előtt, de János halála ezt a tervet is meghiúsította. Így Trunkos András, az Omega menedzsere és Lepés Gábor zenész, zeneszerző arra jutottak, hogy az Omega együttes a Naplemente című emlékkoncerttel tiszteleg elhunyt és élő tagjai életműve előtt.

A 120 perces koncert házigazdája Jordán Tamás a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth - és Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes művész. Az Omega rajongók és érdeklődők július 24-én 20.30-tól vehetnek részt az impozáns Festetics-kastély parkjában az emlékkoncerten.

Lukács Sándor és Maráczi Mária idén már a 46. házassági évfordulójukat ünneplik: a páros sok mindenen ment keresztül együtt, mégis kitartottak a másik mellett, most pedig házasságuk titkát is elárulták.

Leadfotó: MTI/Mohai Balázs

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Lifestyle
A Nyilasra sorsszerű események várnak. Napi horoszkóp.
Lifestyle
Összegyűjtöttük azokat az illatokat, melyektől kifejezetten irtóznak a nyári hónapjainkat megkeserítő vérszívók.