Olivia Newton-John életében egymást követik a tragédiák

A szakmai sikerek mellett szörnyű dolgokat élt meg a ma 72 éves énekes-színésznő.

A reflektorfény árnyékában

Olivia Newton-John 1948. szeptember 26-án született Angliában. Amikor hatéves volt, a család Ausztráliába költözött. A kis Olivián már ekkor látszódott, hogy egyszer sokra viszi majd. 14 éves korában alapította az első zenekarát, amivel már a tévében is feltűnt. A karrierje az 1970-es években indult be igazán, amihez nagyban hozzájárult, hogy 1974-ben ő képviselte az Egyesült Királyságot az Eurovíziós dalfesztiválon. Végül negyedik helyezést ért el a versenyben, ebben az évben a svéd ABBA végzett a csúcson. Énekesnőként sikert sikerre halmozott, de 1978-ban színésznőként is nagy löketet kapott a pályája. Ekkor debütált a Grease-ben John Travolta oldalán. A film az év legnagyobb sikere lett, és elindította a két főszereplőt a megasztár-státusz felé vezető úton. Az énekesi és filmszínészi karrier mellett sikereket ért el a Broadway színpadán is, a magánéletben azonban nem volt ilyen szerencsés.

Grease-beli karakterével ellentétben a színésznőnek nem ment olyan könnyen, hogy megtalálja az igazit. 1995-ben tíz év házasság után vált el első férjétől, a színész Matt Lattanzitól, aki a pletykák szerint hűtlen volt hozzá.
Kattints a további képekért!

A Grease egykori színésznője már a rák negyedik stádiumában lépett, ennek ellenére igyekszik kiélvezni az élet legszebb pillanatait, és azt mondja, hogy már nem fél a haláltól.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!