Olimpikonok és celebek közösen graffitiztek

A hírességek egy este alatt megszabadultak legnyomasztóbb problémáiktól, méghozzá úgy, hogy lefestették azokat egy graffiti falra. Kiderült, hogy Tillát a reggeli ébresztőóra zavarja a legjobban. A partin a sztárok és az olimpikonok teljesen kitárulkoztak: graffitiztek, majd egy jót buliztak.

Arany - és ezüstérmes olimpikonok, világbajnok sportolók, műsorvezetők, zenészek és színészek gyűltek össze a belvárosi Simple partin, hogy egy estére elfelejtsék minden gondjukat. Dombi Rudolf, Kökény Roland, Szabó Gabriella, Szabó Attila, Ungvári Miklós, Gondos Flóra, Detre Dia, Pesuth Rita, Karsai Zita, Hajas László, Trokán Nóra, Tilla, Szabó Zsófi, Tornóczky Anita, Czutor Zoltán, Bársony Bálint, Rakonczai Imre őszintén bevallotta, hogy bizony az ő életét is bonyolítja számos gond, amelytől szívesen megszabadulna.

Erre kínálkozott lehetőség a graffiti falon, ahol mindenki lefesthette azt a problémáját, amely a leginkább nyomasztja. Tilla egy ébresztő órát fújt le a falra, Karsai Zita egy hajszárítót, többen csekket festettek, de olyan is volt, aki nem akart a gondjaival foglalkozni és inkább azt festette le, amit szeret: Tornóczky Anita virágot, Szabó Zsófi Jóban Rosszban logót, Trokán Nóra pedig egy mosolygós figurát.

A graffitizés mellett a vendégek azt a vágyukat is megfogalmazhatták, amellyel egyszerűbbé válhat az életük. A kívánságot egy kártyára kellett leírniuk. A legötletesebbet a szervezők megvalósítják. A nyerteseket az este műsorvezetője, Ada hirdette ki. A „játékot” Hajas Laci és az olimpikonok lelki felkészítője - Vajda Krisztina - nyerte. A mesterfodrász biciklitárolókat kap a szalonjai elé, a sportolók legjobb barátja pedig étkészletet és pohárkészletet a konyhájába az egyre növekvő társaság vendégül látására.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!