Súlyos vádakkal állt elő Oláh Ibolya: az énekesnő szerint manipulálták a Megasztár végeredményét, nem Tóth Verának kellett volna győznie

Komoly kijelentést tett Oláh Ibolya. A Megasztár egykori felfedezettje állítja, a tehetségkutató végeredménye nem a valóság szerint alakult.

Nagy visszhangot váltottak ki a szavai

2003 őszén indult és 2004 tavaszán ért véget a TV2 csatornáján a Megasztár, amelynek köszönhetően számos hazai tehetség szerzett magának országos ismertséget – többek között az első szériában ismertük meg Gáspár Lacit, Dér Henit, Galambos Dorinát, és a nemrég, tragikusan fiatalon elhunyt Kandech Evelynet. Mint ismert, a tehetségkutató által vált közismertté Tóth Vera is, aki Cserháti Zsuzsa Hamu és gyémánt című slágerével a legjobb 12 versenyző közé jutott. Minden héten más zenei műfajban bizonyította a tehetségét, végül eljutott az utolsó fordulóig, ahol a nézők a show végén őt szavazták meg győztesnek. A dobogó második helyén végzett Oláh Ibolya, aki a műsor után több versenytársához hasonlóan azonnal rálépett a siker felé vezető útra, karrierje az elmúlt évek során meredeken ívelt felfelé, ma pedig az ország legismertebb és legkedveltebb előadóinak táborát erősíti. Nemrég azonban rendesen felkavarta az állóvizet maga körül, ugyanis azt állította, a Megasztár első szériája manipulálhatta a nyilvános végeredményt. A részletekért olvass tovább a galériában!

Az énekesnő a Partizán című online műsor vendégeként beszélt arról, hogy a 2004-ben debütáló tehetségkutató szellemileg és lelkileg is megterhelő volt a számára: pszichésen teljesen összeomlott, rendszeresen hányt, emellett az egyik élő show után dühében egy vasajtóba bokszolva a kezét is eltörte. Ám nem ez volt a legfelkavaróbb kijelentése. Ibolya szerint a nézők nem a valós végeredményt látták a képernyőn, erre pedig konkrét példája is van.
Kattints a további képekért!

Balássy Betty és Varga Feri életét alaposan átírta a koronavírus-járvány. Az utóbbi időben a zenélés helyett kénytelenek voltak mással tölteni az idejüket, de van egy hely, ahol egyszerűen nem férnek meg egymás mellett.

Leadfotó: Facebook/ Oláh Ibolya

Oldalak