Oláh Ibolya az életéről mesélt, mindenki csak mosolygott rajta a sztárság előtt

Oláh Ibolya lassan húsz éve van jelen a magyar könnyűzenei életben, igyekszik a figyelmet pusztán a zenei munkásságával fenntartani. Ami az elmúlt évben egyetlen előadó számára sem volt könnyű, így neki sem.

Oláh Ibolyának a minőség a legfontosabb

Oláh Ibolya a 2004-es Megasztár című műsorban ért el második helyezést. Az elmúlt tizenhét évben viszont nem csak karrierje kapcsán beszéltek róla. Származása és mássága miatt sokan bántották, ám ő mindig helyén tudta kezelni a bántó szavakat. Maximalizmusa azóta is töretlen, és hiába lehetne egyszerűbb, ha minden felkérést elvállalna, a színvonalból nem hajlandó engedi, mondta a Story magazinnak adott legfrissebb interjújában.

"A karantén alatt sem tétlenkedtem, Födő Sándorral és Hegyi Györggyel egy komplett lemezt raktunk össze, ami egészen más lesz, mint az eddigiek. Bár az élet egy időre megállt a pandémia miatt, én igyekszem pozitív maradnia, a páromat és magamat is erősíteni. A munkanélküliség természetesen nagyon nehéz, hisz még soha nem álltam le ennyi időre, de mindig elfoglalom magam valamivel. A párommal másfél éve költöztünk Győrbe, egy csodálatos családi házban lakunk, amivel rengeteg a teendő. Kertészkedem, magaságyásokat készítek, paradicsomot palántázok, virágot ültetek. A ház körüli teendők napi edzésben tartanak, és testileg, lelkileg feltöltenek. Már nagyon hiányzott a vidéki élet, és az a végtelen nyugalom, szabadság, amiben az elmúlt években élek. Egész életemben szabályok között éltem, éppen ezért nem szeretem, amikor megmondják, mit csinálják.

"Hat nevelőotthonban, négy nevelőszülőnél nevelkedtem, úgyhogy sokféle emberrel találkoztam. Mázlista vagyok, mert nagyon jól látom, érzem az embereket. Ebben szerencsés vagyok. Már nem érnek meglepetések, messziről kiszagolom a kamuembereket"- kezdte történetét Oláh Ibolya, aki azt is elárulta, senki nem hitt benne a tehetségkutató előtt.

Lapozz, az interjú folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2