Sztárok

Nagy az öröm Oláh Gergőéknél, jön az ötödik baba

Az X-Faktor felfedezettje a közösségi oldalán jelentette be az örömhírt.

Érkezik az ötödik baba Oláh Gergőéknél

Az X-Faktorban feltűnt énekes nem akart sokáig várni a családalapítással, erről pár évvel ezelőtt a Story magazinnak adott interjúban beszélt. „Bevallom, én már tizenévesen úgy képzeltem, hogy nagyon fiatal apuka leszek. Mindez persze, csak szép álom maradt volna, ha nem találok hozzá megfelelő társat. Olyan feleséget kerestem, aki ugyanígy képzeli a jövőt” – mondta ekkor. Kívánsága teljesült, már húszévesen megtapasztalhatta az apaság minden örömét. Most a 32 éves énekes a Facebook-oldalán újabb örömhírt tett közzé: újabb taggal bővül a családjuk, immár az ötödik közös gyermeküket várják a feleségével.

A posztban szót ejtett arról is, hogy rengeteg bántó kommentet kapott korábban. „Szerettük volna, ha csak a saját oldalainkat követő kedves emberek osztoznak az örömünkben, mert ők tényleg velünk örülnek. Büszke is vagyok az oldalaim követőire és hálás vagyok értük, viszont tudtam, hogy a különböző magazinok oldalain, sok-sok kommentelő, de egyébként úgy a mai világ, nem tud azonosulni azzal, sőt, konkrétan hülyének nézik azt, akinek egy-kettőnél több gyermeke van. Ezért a negatív, alpári kommentektől szerettem volna óvni magunkat” – írta a bejegyzésben az énekes.

„Mindenki annyit kap, amennyit elbír: idegileg, anyagilag, érzelmileg… Nagy kegyelem, de mi bírjuk, minden terhével, nehézségével és az annál több örömével, áldásával. Mi azt valljuk, hisszük és tapasztaljuk, hogy a gyermek, minden körülmények között, áldás!” – fogalmazott Oláh Gergő, aki azt is felidézte, hogy amikor az X-Faktor előtt közmunkásként dolgozott, feleségével két gyermeket neveltek szeretetben, szerényen, de büszkén.

Az énekes ezen kívül reagált pár negatív megjegyzésre is. „A feleségem nem egy „szülőgép”, a feleségem egy hős, egy igazi anya. Brutális amit bír, ezért bízza Isten rá, hogy ennyi életet hozzon a világra. Számomra pedig a legcsodálatosabb dolog, hogy apa lehetek és hogy öt gyermek életéért lehetek felelős. Brutál kemény, de brutálisan szeretem mindenestül” – írta.

Magyarországon egyedülálló technikával forgott Zséda új videóklippje A falakon túl című dalához.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.