Sztárok

Ijesztő, mennyire megváltozott Oláh Gergő külseje - Fotó

Mi történhetett a népszerű énekessel?

Őt is megviseli a karantén

Oláh Gergőt az X-Faktor című népszerű tehetségkutató hamadik szériája tette országosan ismertté. A fiatalember lenyűgöző énektudásával szinte rögtön meghódította a legendás műsor zsűrijét, sőt mindenki mást is elbűvölt, és elképesztő tehetségének hála végül a dobogó legfelső fokára lépve meg is nyerte a megmérettetést. Az énekes azóta számos más műsorban is szerepelt, az ország szinte minden pontján koncertezett már, és 31 éves korára szinte valamennyi létező babért learatott. Most azonban ő is kevesebbet hallat magáról, és a karantén érezhetően megviseli.

Lapozz tovább, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.