Ők lettek az idei Glamour Women of The Year nyertesei

Az idei Glamour-gálát az Operettszínházban tartották, sztárokból - pl. a démonian csábító Palvin Barbi -, koktélokból, glamúrból és csillogásból most sem volt hiány. Mutatjuk, hogy kik vitték haza a díjakat!

Az év hősnője

Ez volt az egyetlen olyan kategória, ahol nem az olvasók szavaztak, hanem a szerkesztők. A Glamour magazin főszerkesztője, Maróy Krisztina és kollégái ítélték oda az Év hősnője-díjat Bódis Krisztának. Az írónő, egyben a Van Helyed Alapítvány vezetője, hátrányos helyzetű, leginkább roma gyerekeken segít, taníttatja őket.

Az év színésznője

Osvárt Andrea duplázott, idén is bezsebelte a díjat ebben a kategóriában. "Most jobban izgulok, mint tavaly. Akkor már nagyon szerettem volna megnyerni ezt a díjat, de azt nem gondoltam volna, hogy most is elnyerem." - mondta izgatottan a színésznő.

Fotó: Femcafe/Cser Dániel

Oldalak

Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.