Ők lettek az idei Glamour Women of The Year nyertesei

Az idei Glamour-gálát az Operettszínházban tartották, sztárokból - pl. a démonian csábító Palvin Barbi -, koktélokból, glamúrból és csillogásból most sem volt hiány. Mutatjuk, hogy kik vitték haza a díjakat!

Az év hősnője

Ez volt az egyetlen olyan kategória, ahol nem az olvasók szavaztak, hanem a szerkesztők. A Glamour magazin főszerkesztője, Maróy Krisztina és kollégái ítélték oda az Év hősnője-díjat Bódis Krisztának. Az írónő, egyben a Van Helyed Alapítvány vezetője, hátrányos helyzetű, leginkább roma gyerekeken segít, taníttatja őket.

Az év színésznője

Osvárt Andrea duplázott, idén is bezsebelte a díjat ebben a kategóriában. "Most jobban izgulok, mint tavaly. Akkor már nagyon szerettem volna megnyerni ezt a díjat, de azt nem gondoltam volna, hogy most is elnyerem." - mondta izgatottan a színésznő.

Fotó: Femcafe/Cser Dániel

Oldalak

Sztárok
Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda mélyen magába zárkózott, és nem akart mesélni a válásáról. Most úgy döntött, itt az idő megnyitnia az érzéseit mások előtt.
Utazás
A Wolt cég egyik biciklis futára nem igazán féltette az életét. Alaposan áthágott néhány KRESZ-szabályt, és másokat is veszélyeztetett.
Sztárok
A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.