Sztárok

Vastag Csaba felesége zokogva mesélte el, miért nem fogadják el az énekes szülei

Vastag Csaba 15 évvel fiatalabb szerelme könnyek között vallott arról, mennyire fáj neki, hogy férje szülei nem fogadják el.

Vastag Csaba édesapja a mai napig nem fogadta el fia kapcsolatát

Vastag Csaba és Domján Evelin 2021 őszén estek szerelembe, majd nem sokkal később az énekes meg is kérte fiatal szerelme kezét. Idén nyáron egy álomesküvő keretein belül egybe is keltek, azonban kiderült, az énekes édesapja nem vett részt a lagzin.

A Nyerő Páros szerda esti adásában több pár is sírva vallott kapcsolatuk legfájóbb pontjairól a Bárcsak megváltoztathatnám nevű játékban. Vastag Csaba és Evelin itt vallottak könnyek között arról, milyen viszontagságokkal indult a kapcsolatuk. „Minket az elején nem nagyon fogadott el senki sem. A senki itt egész az környezetünket jelenti. Ami ennél sokkal durvább, hogy a saját szüleim sem. Evelinéknél is volt egy bukkanó, amit nagyon hamar megugrottunk" - mondta az énekes, majd hozzátette, édesapja a mai napig nem békélt meg a kapcsolatukkal.
Kattints a további képekért!

Forrás és fotó: RTL

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
A rajongók közül már mindenki tudja, hogy Céline Dion súlyos betegségben szenved. Az énekesnő most közölte a nyilvánossággal, mire lehet számítani a jövőben.
Lifestyle
Van bőven jogszabály, amiről ha későn értesülünk, akkor elég borsos büntetésbe szaladhatunk bele. Ezt a Közterület Felügyelet figyeli, hogy betartjuk-e.
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...